Lochy, jak sie tam wchodzi?

Dział forum przynależący do serwisu http://sf.kalais.net/ traktujący o grze przeglądarkowej mmorpg Shakes & Fidget.

Lochy, jak sie tam wchodzi?

Postprzez welenka » 24 lis 2010, o 15:23

Słuchajcie gram od jakiegos czasu i pojecia nie mialam ze sa jakies lochy, jak sie tam wchodzi? Aha i czy ktos wie dlaczego od 2 dni nie mozna sie zalogowac na swiat 5? Cos sie spieprzyło czy wprowadzaja zmiany?
welenka
Skeleton
 
Posty: 1
Dołączył(a): 24 lis 2010, o 15:00

Re: Lochy, jak sie tam wchodzi?

Postprzez Kalais » 24 lis 2010, o 18:11

Do lochów potrzebny jest klucz, pierwszy można zdobyć od poziomu 10. Więcej info tutaj:
http://sf.kalais.net/lochy.html

Natomiast serwer 5 jest znany z usterek i ciągłego nie działania. Jeśli zaczynasz swoją przygodę z Shakes to polecam serwer 7, gdyż jest najnowszy i relatywnie niskie poziomy wszyscy tam mają jeszcze.
I barely escaped from ....... the Butcher...!
Diablo | Diablo 3 Exp | Diablo 3 Gem Calculator | Torchlight 2 | Shakes & Fidget | WarCraft 2 | Knight Online
Avatar użytkownika
Kalais
Właściciel Biblioteki
 
Posty: 595
Dołączył(a): 24 cze 2010, o 01:56
Lokalizacja: Tristram

Re: Lochy, jak sie tam wchodzi?

Postprzez adamo » 3 maja 2011, o 09:27

adamo
Burning Dead
 
Posty: 5
Dołączył(a): 3 maja 2011, o 08:55


Powrót do Shakes & Fidget - Receptury



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość

cron