Jakie trzeba spełniac warunki by mieć lochy gildii?

Dział forum przynależący do serwisu http://sf.kalais.net/ traktujący o grze przeglądarkowej mmorpg Shakes & Fidget.

Jakie trzeba spełniac warunki by mieć lochy gildii?

Postprzez Sir cieszek » 17 paź 2011, o 19:55

pomocy
Mam bardzo dobrą gildie na s11 (zakon iwicznej-150poz.), ale nie wiem jak zrobić lochy dla gildii???
piszcie :arrow: jeśli macie pomysł :idea:
Ser cieszkov
Avatar użytkownika
Sir cieszek
Zombie
 
Posty: 12
Dołączył(a): 16 paź 2011, o 19:46

Re: Jakie trzeba spełniac warunki by mieć lochy gildii?

Postprzez Kalais » 17 paź 2011, o 20:35

Musisz mieć poziom 50+ i być oficerem lub dowódcą Gildii aby zainicjować wyprawę do lochów dla Gildii.

Ikonka obok wojen w widoku gildii.
I barely escaped from ....... the Butcher...!
Diablo | Diablo 3 Exp | Diablo 3 Gem Calculator | Torchlight 2 | Shakes & Fidget | WarCraft 2 | Knight Online
Avatar użytkownika
Kalais
Właściciel Biblioteki
 
Posty: 595
Dołączył(a): 24 cze 2010, o 01:56
Lokalizacja: Tristram

Re: Jakie trzeba spełniac warunki by mieć lochy gildii?

Postprzez Sir cieszek » 18 paź 2011, o 09:03

DZIĘKI! :D
Poprostu miałem za niski lv.
Ser cieszkov
Avatar użytkownika
Sir cieszek
Zombie
 
Posty: 12
Dołączył(a): 16 paź 2011, o 19:46


Powrót do Shakes & Fidget - Receptury



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość

cron