UglukHa napisał(a):Ja sie zabiore za maga albo witch doctora.
Maga za malo na razie pokazali, czekam na wiecej, nie wyglada zbyt widowiskowo, a klasa czarujaca powinna byc najbardziej widowiskowa z calej gry.
UglukHa napisał(a):Monk mi sie nie podoba, jakos ta postac nie ma szczescia, w hellfire to pomylka, a ten w d3 jakis overpowered jest, poza tym jako tez mi nie pasuje...
UglukHa napisał(a):Zastanawia mnie jedna rzecz, na tych wszystkich filmikach nie czuc w ogole zagrozenia, postacie sa prawie niesmiertelne, po prostu ida do przodu na nic nie zwazajac... mam nadzieje, ze to tylko dla pokazania swiata i mechaniki, i ze bedzie trudniej w ostatecznej wersji.
Przeor-ME napisał(a):to prawda, Monk jakis przegiety jest. ale podobno zrobili go tylko tak silnego zeby zaprezentowac postac, nie bedzie az tak silny w grze. tak slyszalem i taka mam nadzieje
edit:
lol Kal, napisales to co ja, gdy pisalem posta -_-'
Noktis napisał(a):Szkoda że nie am Nekrosa ;/ W sumie czekam jeszcze na 5 klasę postaci ale pewnie to będzie jakiś archer.
Piąta klasa, taaa, coś pomiędzy amazonką z d2 i rogue d1 najpewniej.
Kalais napisał(a):Tak, też o tym myślałem. Mam nadzieję, że to tak do trailerów specjalnie robią, bo kto by chciał oglądać padające postacie Ale jestem przekonany, że jeśli chodzi o eksploracje, to będzie to bliższe D2, niż D1. Czyli biegnij do przodu, nigdy się nie cofaj, a taktyka lurowania mobów, czy ostrożnego chodzenia po kilka centymetrów nie będzie miała miejsce. Ale to tylko moje wrażenie, jak wyjdzie gra, to zobaczymy jak to wygląda naprawdę. Bo w tej chwili to wszystko tylko domysły ;(
Te filmy to chyba są robione na engine gry, no nie?UglukHa napisał(a):Pewnie masz racje, chociaz duzo lepiej przentuaą sie te filmy pod wzgledem eksplorcji niż d2 i tak. Poza tym jest fajny klimat zachowany pomimo wielu kolorow ;p
Noktis napisał(a):Te filmy to chyba są robione na engine gry, no nie?UglukHa napisał(a):Pewnie masz racje, chociaz duzo lepiej przentuaą sie te filmy pod wzgledem eksplorcji niż d2 i tak. Poza tym jest fajny klimat zachowany pomimo wielu kolorow ;p
Powrót do Diablo 3 (stare zapowiedzi, Blizzcony, arty, Beta)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości