Negatsu napisał(a):Nie moge zalozyc konta na tym calym serwerze do me. Jakie nie wpisze imie to pisze zebym wybral inne. O co chodzi? co robic?
Coś tam pozmieniali i chyba znowu trzeba zakładać konto na stronie (http://allgamesleague.com/), a później jeszcze dodać konto do gier Bliza...
Panel gracza > ID gier gracza > Dodaj ID gry > Diablo II NTC > i tam jest napisane:
Konto na BattleNet (NetCraft - NTC)
Jeśli chcesz mieć konto na BattleNet (NTC) to podaj też nick jaki ma być założony
Będzie Ci on potrzebny jeśli chcesz grać w gry: StarCraft, WarCraft czy Diablo
BNet nick
- Gracz może zmieniać BNet nick co 3 dni.
- Jeśli zmienisz BNet nick to od razu zostanie on zmieniony na BattleNet tak wiec loguj się już na nowy nick.
- Zmiana hasła odnosi natychmiastowy skutek na BattleNet. Hasło jest także zmieniane na stronie.
- Jeśli Twoj nick jest już zajęty ale jest on unikalny (najlepiej z tagiem klanowym np. [PoW]GreenTiger) i potrafisz udowodnić że jest Twoj skontaktuj sie z adminem w celu jego odzyskania.
- Jeśli zmieniłeś klan NIE ZAKŁADAJ kolejnego konta tylko w edycji profilu zmnień BNet nick. Twoje konto na BNet (NetCraft - NTC) zostanie natychmiast zaktualizowane i zachowasz swój stats i friend listę.
Przeniesienie z v1.7 na v1.09 to tak jak pisanie moda od nowa i raczej nikt się tego nie podejmie. To nie działa na zasadzie, że sobie przekopiujesz z jednej wersji do drugiej. Trzeba wiedzieć co jest konkretnie zmienione, trzeba mieć opisane notatki ze zmienionym kodem z 1,07 później wyszukiwać analogiczny kod w 1.09 co nie jest łatwe itd. Przykładowo chciałem kiedyś dodać do Awake czar który powodowałby, że potworki wałczą miedzy sobą. Miałem kod tego czaru z v1.07 i musiałem znaleźć kilka pointnerow w 1.09 długo przy tym siedziałem i udało mi się znaleźć wszystkie oprócz jednego, który po prostu nie istniał w v1.09, więc tego czaru nie zrobiłem. Zresztą nie jest przypadkiem, że wszystkie mody (prawie - [Awake ]) były robione pod 1.07. Modmakerzy mieli sporo materiałów z modyfikacjami z 1.07 i dlatego wiele rzeczy mieli już gotowe (wystarczyło przepisać kod) w 1.09 juz tak łatwo nie było.Negatsu napisał(a):A moze ktos przerobi ME na 1.09? To ciężko zrobic?
Powrót do Diablo - Dyskusja ogólna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości