Noktis napisał(a):Piąty akt jest fajny przecież ;]
Szczerze? To nie pamiętam jak wygląda akt 5, parę lat minęło jak przeszedłem dwójkę za drugim podejściem (za pierwszym nie dałem rady z nudów), kolejne podejścia kończyły się na drugim akcie heh... Ja naprawdę byłem na maxa zawiedziony dwójką, zupełnie mnie nie wciągnęła.
Ja chętnie przeczytam ;]
hehe
Chyba że D3 będzie crapem ;]
Nawet jak będzie, dzieci z D2 będą grać na pewno w D3, garstka hardcorowych fanów rządnych mroku, albo się przyzwyczai albo zmoduje wygląd imho. Wydaje mi się nie możliwe, żeby gra była crapem w komercyjnym znaczeniu, mają doświadczenie z WoWa jak złapać 11 milionów graczy. Co to jest 60k ( z czego pewnie spory procent podpisał się parę razy) ludzi z petycji... Blizz ma w dupie taką mniejszość i robi grę, która wciągnie miliony na długi czas. I wiedzą jak to zrobić. Mają jeszcze beta testy i patche...
W ogóle ciekawi mnie czy dodadzą do D3 jakieś narzędzia modderskie
Znając politykę blizzarda to raczej nie... PhrozenKeep chcieli chyba zamknąć bo blizzardowi nie pasowało to co oni tam robią.(coś takiego obiło mi się o uszy, nie wiem czy to prawda)
Nie chce mi się szukać, ale Jay Wilson chyba mówił w którymś wywiadzie, że nie chcą w ogóle modowania Diablo 3, i nie udostępnią nic jak np do Wowa. Ale imho mody i tak wyjdą, tyle, że będzie trochę trudniej je robić.
A tak na marginesie, mam wrażenie, że właśnie Runic Games tak ciągle mówi w wywiadach, że udostępnią narzędzia do modowania Torchlight 2, bo wiedzą, że to jedno z pól gdzie TL2 na pewno wygra z D3, i mają nadzieję, że to przyciągnie więcej ludzi.