Twórcy uzasadniają swój wybór tym, że ustalenie granicy na 99 poziom jest bezsensowne, bo nikt nie potrzebuje rozwijać postaci aż do takiego etapu i praktycznie żaden gracz w "Diablo II" tego nie robił (najwytrwalsi docierali do około 80 poziomu).
Przecież Diablo to nie Quake, rozwalasz głównego bossa i koniec, no chyba że chcesz sobie jeszcze poganiać za itemami"Diablo, a to ta gierka co schodzisz gościem coraz niżej w kościele i później zbijasz tego diablo na końcu? ta, pamiętam, przeszedłem."
Kurde Kalais dobrze wiesz o co mi chodziło No to powiedzmy że będzie to Quake Live, tam nie ma singlaKalais napisał(a):W quake dochodzisz do ostatniego levelu, i rozwalasz bossa też. Koniec gry
Jak wyjdzie d3 to twoje plany zmienia się na:Kalais napisał(a):P.S. Chociaż już sobie planuję, jak tu ustawić sobie wszystko, żeby zaraz po wyjściu d3 grać prawie 24/7 Bye bye dziewczyna, praca, nolife mode na parę tygodni lolz
Noktis napisał(a):Info z Onetu na temat 60 lvl http://gry.onet.pl/2223174,,jaki-bdzie- ... omosc.html
JESTEM NAJLEPSZYM GRACZEM W POLSCE. GŁÓWNIE DLATEGO, ŻE NIE GRAM NA PC!
Proszę o zadawanie pytań. Postaram się na wszystkie odpowiedzieć. Pytanie o to, dlaczego nie gram na PC uprzedzam moją oczywistą ripostą: bo na PC nie ma gier i PC nadaje się tylko do przeglądania internetu, jako grzejnik, no i podstawka pod kubek. Ogólnie PC jest dla plebsu
johny napisał(a):Mnie na prawde ciekawi, jak Blizzard rozwiaze ten max lv. Z tego, co wypisuja ludzie, wydje sie, ze po ukonczeniu poziomu Hell, bedziemy bliscy lv 60... To jedyna niewiadoma, ktora mnie niepokoi. Oby zostalo z 10 choc kilka lv, nad ktorymi bedzie trzeba spedzic z 2 miesiace chociaz :p
Powrót do Diablo 3 (stare zapowiedzi, Blizzcony, arty, Beta)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość