Napisze raz, chociaz obawiam sie, ze roznieci to flame war'a, a jak nie zrozumiesz, to niestety nie poradze nic na Twoja glupote.
Po pierwsze roisz sobie jakies z dupy wziete historie, rozpierdalasz wszystkim zabawe, rozbijasz nowe klany i zyjesz radocha z tworzenia kolejnych fastow.
Betonowych lordow to masz na Diablo LE i Fresh Meat, kolko wzajemnej adoracji, ktore zyje radocha z nabijania 15-tej z rzedu postaci na 50lvl, a jak ktos jest lepszy, to foch.
Turniej na debilnych zasadach? OMG, zasady takie same jak na kazdym innym turnieju/wojnie, gdzie tu hybrydy widzisz?
OB to rozjebales Ty. Scena jest martwa od 2004-2005roku, miala kilka zrywow, typu ReX czy LMS/RIH, ale nie dlatego, ze kilka nowych osob postanowilo sie pobawic w diablo i poklikac przez 2miesiace, tylko dlatego, ze Devil rzucil 200zl na turniej i chcial reaktywowac klan i cala machina zwana "spoleczosc", rzucila reszcie temat, to sie ludzie zwalili, zeby potrenowac i zgarnac 2 stowki i jeszcze kilka innych rzeczy, ktorych nie jestes swiadomy, wiec stul pysk i przestan pierdolic farmazony. Gdzie sie podziali ludzie? Poszli dalej, bo dla wiekszosci Diablo to rozrywka (pyknac jakiegos duelca, popierdolic na kanale), a nie cale zycie, a takich niedzielnych graczy co pograli miesiac-dwa, nawet pozakladali klany i przepadli bylo od cholery i nie dlatego, ze srodowisko ich blokowalo, tylko dlatego, ze im sie gra znudzila/poszli dalej.
Nilavo napisał(a):Dobra, dobra ^^ przyznaj się kreci ryjku że cie strach obleciał i nie pisz takich głupot... Z całego tego składu na DiabloCup 2 są 3 osoby co by mogły i pewnie by wygrały ze mną. Ale ty M0delku nie zaliczasz się do nich, bo jesteś zwykłym lamerem i zawsze tak będzie.
rotfl i mowi to czlowiek, za ktorego w wojnie z przecietnym klanem gral ktos inny;p, idz sie ogarnij czlowieczku i znajdz sobie innego idola, bo moj fan klub do mnie wydzwania ciagle, zebym zabral Ci legitymacje.
Na bn jest/bylo kilka osob, ktore mnie moga zjesc, ale Ty sie do nich wybitnie nie zaliczasz;], miales kilka okazji, z zadnej nie skorzystales (nie licze sytuacji gdzie pod fastem grasz w 2v2 a ja biegam z lukiem i sie wyglupiam;p), wiec wpelznil pod ten kamien, z ktorego wypelzles i tam zostan.
My sie bawimy zajebiscie, bo nie gramy w diablo juz od kilku lat, za to Ty masz pretensje do nas, ze nie chcemy sie z Toba bawic w "zgadnij, ktorym fastem jestem i ktory nowy klan chce rozjebac" hipokryto (w ogole wiesz co to slowo znaczy?).
Tak wiec baw sie dalej sam ze soba, tylko nie zdziw sie jak po jakims czasie nie bedziesz mial juz sie GDZIE bawic, bo z kazdej piaskownicy Cie wypierdola. Wolnosc i swobode zabijasz sam.
Masz paczka na pocieszenie.